Setesdalsgenser

47579-14

Her er en av de to Setesdalsgenserne som jeg strikket til jul.

Heklet lue

47579-12

Denne luen heklet jeg i en blanding av vamsegarn og alpakka.

Fargerik genser

47579-11

Denne genseren er strikket i et garn som er kjøpt på Høye fabrikker ved Kristiansand. Der har jeg også kjøpt Opalgarnet + raggsokkegarn. Det var kjempebillig, men det er nok 2. sortering vil jeg tro.

Høie fabrikker ligger like nord for Kristiansand opp Setesdalsveien. De har fabrikkutsalg av garn fra Dale fabrikker. I fjor åpnet de som "Factory outlet", dvs at de selger fra mange forskjellige fabrikker, Arabia, Polaris mm.
Her er gode tilbud på garn. Kilospakker fra kr 50 (sokkegarn). Plastposetilbud (så mye du får i et plastnett) - tror det var for kr. 100. I allfall var det svært billig når ett nøste kom på kr.3. Stedet anbefales et besøk om man er på de trakter. Billig sengetøy - pledd/barnepledd. metervarer.


Babygenser

47579-10
Denne genseren strikket jeg etter en oppskrift fra 70-tallet. Helt moderne synes jeg. Armene er strikket i ett- Det ga en fin effekt på stripene.

Genser

47579-9

Denne genseren er strikket i Opalgarn. Oppskriften fant jeg på Markno design. Den er strikket i str. 2-3 år.

Sokker

47579-8

Se her har jeg strikket sokker til barnebarna. Det gikk  som en lek med oppskrift fra
http//:www.pinnsvindesign.no.

jakke

47579-7
Denne jakken har jeg strikket av et meget rimelig garn. Jeg har stort sett strikket uten mønster og er veldig glad for at den passet perfekt.